Actueel Nieuws

 

10-12-2012 NARROW CASTING SYTEEM BOEKING VAN SHORT STAY EN APPARTEMENTEN VOOR PRIJS VAN HOTELKAMER


De Vlissingse Ondernemers Centrale heeft bij monde van Jan Jacobs en ondersteuning door Edwin Tilroe van de gelijknamige optiek in Vlissingen aangegeven met ons in gesprek te willen gaan over de promotie van onze website en dienstverlening ten behoeve van de Vlissingse ondernemers. Wij riepen drie jaar geleden al dat Websites voor Ondernemers onmisbaar zijn voor promotie en sales. Wellicht was een navigatiesysteem zoals Paddeltje toen nog te hoog gegrepen, maar dit type website blijft uniek en komt steeds meer in beeld van ondernemers. 

In de etalage van Walstraat 20 (ons kantoor) heeft de RMS Titanic heel veel bekijks. Binnenkort komt daar een narrowcasting systeem met o.a. de aanbiedingen van ondernemers op hun gratis webpagina in 'Paddeltje'. U ziet ook de live sfeerbeelden van onze webcams Bellamypark, Arsenaaltoren, RPCZ en Aagje Dekenstraat. 

Via de overnachtingensite kunt u straks via Pararius of Booking.com uw hotelovernachting in Vlissingen regelen. Cornelisse Woon Advies heeft echter een beperkt aantal appartementen beschikbaar, daarom is aanbod van hotelkamers of appartementen van horeca Vlissingen welkom!

We hopen binnenkort de webcamcarrousel van www.webcamvlissingen.nl weer te completeren met de webcams van WestWik. Deze liggen er momenteel om onduidelijke reden uit. We hopen op een snel herstel.

DE PADDELTJE DISCOUNT CARD is te koop bij PRIMERA Vlissingen, Het studentenbedrijf INCEPTIO en het kantoor van NIEUW VLISSINGEN. Altijd handig die korting waardoor u de kosten van de card (slechts EUR 3) vrijwel direct hebt terugverdient. Bovendien steunt u onze stichting er mee!


18-6-2012 WEBCAM CARROUSEL IN 30 SECONDEN 12 LOCATIES IN VLISSINGEN LIVE BEKIJKEN

Nieuw Vlissingen en www.boulevard-bankert.nl slaan de handen ineen met de promotie van sfeerbeelden van Vlissingen. Deze week worden de storingen aan de webcams verholpen en we streven ernaar binnen 3 weken de webcamcarrousel operationeel te hebben op www.webcamvlissingen.nl en mobiel toegankelijk in het Paddeltje systeem op mobiel.nieuwvlissingen.nl

 

25-4-2012 PADDELTJE TOURIST CARD

Vanaf 30 april 2012 gaan we deze toeristen/kortingspas uitgeven vanuit de Primera Vlissingen, Spuistraat (centrum) en Nieuw Vlissingen, Walstraat-Zuid. Iedere pas bevat een unieke barcode en informatie m.b.t. navigatiesysteem 'Paddeltje'. Op de mobiele website www.nieuwvlissingen.nl leest u bij de diverse deelnemende winkels/horeca/hotels etc. welke aanbieding klaarstaat voor pashouders van deze kaart. Zo krijgt u bijvoorbeeld EUR 2 korting op een stadsrit met de Zonnetrein Zeeland, korting op diverse attracties, arrangementen horeca en vooral veel aanbiedingen van winkeliers. De pashouder vult een aanvraagformulier in waarbij enige informatie wordt gevraagd. De pas gaat slechts EUR 3 kosten. Reclame voor de pas maken we met beachvlaggen, roll-updisplays, flyers, stickers en posters door de hele stad.

Met dit initiatief geven we de horeca en de winkeliers een gratis marketingtool. Als binnekort in de gehele binnenstad WiFi is geinstalleerd kan ook menig buitenlandse tourist gebruik gaan maken van Paddeltje Tourist Card.

 

12-12-2011 NIEUWE SERVER VOOR ZONNETREIN TRACKER

Onze webmanager, Rick Kock heeft zelf een GPS server gebouwd waardoor de tracking weer goed gaat. Als de route en de halte-afstand tijden goed zijn ingelezen kan de tracker weer op de trein en kun je door de nieuwe applicatie van Google de trein volgen op je mobiele telefoon.

NIEUWE UPDATE WEBSITE

Binnenkort volgt er weer een update van de website waarbij ook overnachtings-info kan worden verkregen en accommodatie kan worden geboekt. De fiets- enw andelroutes worden weer geactiveerd. Er zijn weer twee webcams bijgekomen die worden toegevoegd (Glazen Pui en Foyer) en ook zullen we naar alle waarschijnlijkheid vanuit de Plaatwerkerij sfeerbeelden van de 'ijsfabriek' uitzenden tijdens het Winterfestival Vlissingen.

 

1-12-2011 KANTOOR NIEUW VLISSINGEN IN GEBRUIK

In het kader van de leegstand bemannen twee stagaires Toerisme en Economie de begane grond van de Walstraat 20. Naast het onderhouden van de website en het treffen van voorbereidingen voor het nieuwe toeristische seizoen werken ze aan een aantal leeropdrachten. Vanaf medio mei zullen toeristen hier informatie kunnen krijgen over diverse Vlissingenarrangementen.

 

13-07-2011 WEBCAM SARDIJNTOREN BELAAGD DOOR HACKER

De PZC bericht in haar editie van vandaag dat de politie op de webcam let die halverwege de Sardijntoren is geplaatst door WestWik en Nieuw Vlissingen. De beheerder van de webcam wordt in de gaten gehouden of 'hij' niet te ver gaat met het inzoomen naar personen op het badstrand. De aanleiding is de publicatie van een 'smakelijk stuk' op de website van www.geenstijl.nl Daar kopt men 'Zeeuwse Zomerviespeuk begluurt strandmeisjes' . Wij hebben e.e.a. uitgezocht en we hebben geconstateerd dat een IP adres uit Zwitserland een hele tijd heeft ingezoomd vanuit de webcam. Het moet hier gaan om iemand met een behoorlijke kennis van internet en PTZ besturingssoftware die door de webcam wordt gebruikt. Ook op sensatie beluste media hebbben vaak een deskundige in dienst die iets dergelijks in scene zouden kunnen zetten. Er is uit het logboek geconstateerd dat dit 'diep inzoomen' op jonge vrouwen zondagmiddag jl. heeft plaatsgevonden. Nieuw Vlissingen heeft destijds bij installatie van de webcam aangegeven de beelden alleen uit te zenden als alleen de presetposities gebruikt konden worden. Tevens is aangegeven dat bij een individueel gebruik het zoombereik dient te worden begrenst. Nu blijkt dat door een deskundige de besturingssoftware is gehacket. Wij hebben de programmeur opdracht gegeven de webcam verder te beveiligen, zodat deze nagenoeg niet meer te 'kraken' valt. Tot die tijd is de webcam uit de lucht. De webcams op het Bellamypark, RPCZ en Aagje Dekenstraat/Scheldestraat zijn al uitgerust met extra beveiliging vanuit de servers van Sitecam. In de samenwerking met WestWik vinden we het vervelend dat zij nu door berichtgeving in de PZC 'bevlekt' zijn. Wij adviseren WestWik dan ook aangifte te doen bij de politie.

 

10-05-2011 .  Ondernemers/winkeliers kunnen zich vanaf nu aanmelden via 'Ondernemers'. Het is gratis en een geweldige tool. Reeds meer dan 50% van de toeristen heeft een smartphone op zak en kan zo uw evenement, product of dienst eenvoudig via 'Paddeltje' vinden.

 Graag een emailadres doorgeven en een wachtwoord dat ze willen gebruiken. Ze krijgen dan toegang tot de door ons wellicht al aangemaakte pagina om wijzigingen door te voeren. Wij sturen dan een bevestigingsemailtje terug.

07-05-2011 .  Nieuw Vlissingen Event Kleine Markt/Presentatie aangepaste website Nieuw Vlissingen

Op 7 mei deel onze stichting mee met de opening van de Kleine Markt (en de Walstraat-Zuid). We zijn allemaal heel blij met de inzet van de gemeente t.a.v. de upgrade van de binnenstad en dat moest gevierd worden. De foto's zijn te zien op VlissingenFoto en we hebben ook een HD video gemaakt die binnenkort op de homepage komt te staan, mede ter promotie van het Paddeltje Navigatiesysteem. We hopen dat veel ondernemers zich aanmelden via de website en hun pagina in het systeem gaan activeren, zodat steeds meer gebruikers van Paddeltje de weg weten te vinden naar de evenementen, de producten en de diensten die in Vlissingen zijn te verkrijgen.

05-05-2011 . Cultuurwerf en Bevrijdingsfestival werken samen met Nieuw Vlissingen

Door de leuke samenwerking met de Cultuurwerf hebben we de beelden van onze webcam laten zien op www.bevrijdingsfestivalzeeland.nl Als tegenprestatie staat zowel op de homepage als op de mediapagina de pagina uit het boekje 'Winkelen aan Zee' waar onze stichting aan heeft deelgenomen. Beide organisaties hebben uitgesproken ook weer te zullen samenwerkingen t.a.v. het festival 'Onderstroom' dat in Juli zal plaatsvinden in de stad en in het bijzonder langs de mooie en dan uiterst sfeervolle 'groene boulevard' van Vlissingen. We zullen de locaties van de attracties opnemen op de kaart, zodat de weg naar de attracties ook makkelijk gevonden kunnen worden met Paddeltje. Tevens zullen we proberen een webcam te monteren (wellicht vanaf de Oranje molen) die de sfeerbeelden van het festival kan verslaan.

09-02-2011 • Omroep Zeeland en QR Codes

Omroep Zeeland gaat aandacht besteden aan QR Codes o.a. die van St. Nieuw Vlissingen t.a.v. het Paddeltje navigatiesysteem. Langzamerhand wordt de QR code bekender. Een reisbureau in de Paul Krugerstraat en en de affiches van Paddeltje zijn momenteel de eerste QR codes in Vlissingen. Later in maart zal Omroep Zeeland meer aandacht besteden aan het Paddeltje navigatiesysteem aldus programmamaker en planner Matthias.

26-01-2011 • WeVlissingen en Paddeltje

Kort na een goed gesprek met wethouder van Doorn (economische zaken) is toenadering gezocht door de Vereniging Winkelcentrum Vlissingen en St. Centrummanagement Vlissingen. Het idee van de WeVlissingen community en de implementatie van het systeem van 'Paddeltje' wordt toch gewaardeerd en kunnen worden uitgewerkt. Het is zaak voldoende draagvlak te krijgen vanuit de ondernemers zelf. Vandaag kwamen een aantal personen bij elkaar w.o. St. Nieuw Vlissingen met als doel: de applicaties die mede door de HZ zijn ontworpen op een te bouwen We Vlissingen Community te plaatsen en het systeem van 'Paddeltje' hier aan te koppelen. Er zijn sponsorgelden beschikbaar voor de eerste versie van het systeem die medio april werkend opgeleverd kan worden.

Samen met de webbeheerder Ronald van www.winkelcentrumvlissingen.hbdlokaal.nl waar ook een winkelzoeker is ingebouwd worden de gegevens van de winkeliers verzameld.  De winkeliers blijken nog te weinig kennis van internettoepassingen te hebben om dit aanbod van zowel het winkelcentrum als nieuwvlissingen feitelijk in gebruik te gaan nemen. De komende weken gaan we alle info stroomlijnen en foto's uploaden van zowel de binnenkant als de buitenkant van de winkels/ondernemingen.

Bij de voorjaarsvergadering van het winkelcentrum wordt er o.a. een presentatie gegeven van de We Community en 'Paddeltje' waaruit het nut blijkt van deze gratis marketing tool voor vaste en mobiele internetgebruikers. Advies: doe nu al mee en klik op de 'meedoenpagina'.

16-12-2010 • Nieuw Vlissingen Event

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 december houden we het Nieuw Vlissingen Event (2010) in samenwerking met DaSivano traiteur en delicatessen, Vita Nova wijnen,  Jan van Hese van IM Italia, Peter van Berkel landschapsschilder, De Klerk Advies, Begijn Bedrijfsmakelaardij en taxaties en Cornelisse Woon Advies.

Er is en gratis pastaproeverij. Verder diverse lekkernijen en wijnen te koop.  U kunt terecht voor adviezen op het gebied van accountancy, belastingzaken door Hans de Klerk, Bedrijfsonroerend goed door Ton Begijn en huur- koopwoningen en hypothecaire geldleningen door Rene Cornelisse

Veder demonstraties Paddeltje 'het navigatiesysteem voor Vlissingen' met speciale aandacht voor de 'Meedoen' pagina waarvoor Vlissingse ondernemers worden uitgenodigd deel te nemen. 

24-11-2010 • Voorbereiding We are Vlissingen Community

Vandaag vinden de eerste besprekingen plaats om in lijn met Paddeltje een community te maken, waarin de evenementen, de producten en diensten die verstrekt worden in Vlissingen worden beoordeeld d.m.v. reviews. Er komt in samenwerking met een derde partij een uitgebreide nieuwsfunctie en ook kunnen ambassadeurs van Vlissingen online communiceren over het nieuws. Bulletinboards zijn niet interessant omdat ze saai zijn. Wij willen meer interactie en wel zodanig dat meer mensen deelnemen aan de communicatie over Vlissingen. Er komt een een rubriek, de foto bij het nieuws.

We willen voor het einde van 2010 nog vier webcamsplaaten. Onder alle webcambeelden moet een chatfunctie komen waardoor er opmerkingen bij de beelden kunnen worden gemaakt. Ook zouden mensen zich kunnen aanmelden met een eigen profiel, waardoor ze zichtbaar zijn op de websites. Een webcontroller beoordeelt of de communicatie goed verloopt en niet in strijd is met de moraal, fatsoen en de goede zeden.

22-11-2010 • Werkgroep 'Boeiend winkelen Vlissingen'

Een paar maanden geleden werden wij gebeld door de gemeente Vlissingen vanwege onze eerdere publicatie 'Nieuw Vlissingen' een boekje van en over winkels in de binnenstad van Vlissingen. Ook initiatiefnemers van 'Boeiend Vlissingen' namen contact op voor advies, zowel op het gebied van teksten, foto's als incassi van deelnemersgelden en factureringssysteem. Nieuw Vlissingen dacht een leuke samenwerking te hebben met Ingid en Henk van der Kooij en Carla Jacobsen. Bo van Scheyen die wij hebben aanbevolen heeft samen met Mira van der Straaten in concept een leuk boekwerkje gemaakt ook heeft Bo geld bijeen gebracht om het project mogelijk te maken.

In ruil voor onze diensten zouden wij Paddeltje kunnen promoten op een pagina in het boekje; er zijn meer algemene pagina's met informatie over Vlissingen. Op deze wijze kunnen oude en nieuwe media hand in hand gaan.

Opeens werd deze samenenwerking afgeblazen door de initiatiefnemers. In een bemiddelingsgesprek dat werd gevraagd aan Joop van Bel, die vervolgens Pim Kraan leverde en er bleek tot herhalingstoe dat men niet wilde samenwerken. Als reden werd opgegeven, dat men Paddeltje, het electronische navigatiesysteem waarin winkeliers een gratis mobiele webpagina met gratis advertentiemogelijkheid niet wilde aanbevelen. Wij hebben hier onze verbazing over uitgesproken, temeer omdat wij wel graag willen samenwerken zoals we dat ook met andere promotors doen.

Volgens Henk van der Kooij moeten we alles loepzuiver houden: de 'Boeien' gaan hun eigen weg en ze willen niets met Paddeltje te maken hebben. Wij betreuren de gang van zaken en slaan ook onze eigen weg in. Het lijkt er op dat de 'Boeien' vanwege hun ego geen 'concurrentie' willen hebben. Wij doen toch mee met een pagina en hebben toegezegd EUR 150 te betalen voor de bewuste pagina, die uitstekend is geslaagd dank zij de samenwerking met Mira en Bo. Wij nemen het de 'Boeien' zeer kwalijk dat zij de samenwerking met Paddeltje negeren. Ook vinden we de bemiddelingspoging door Pim Kraan weinig geslaagd. Hij vond het een goed recht dat de 'Boeien' zonder opgaaf van reden geen samenwerking willen met Paddeltje. Geen enkele poging en excuus te maken voor de gebrekkige communicatie en geen enkele poging om alsnog samen te werken werd door de voorzitter van de Winkeliersvereniging ondernomen.  Ik als voorzitter begrijp daar niets van.

Wat ik wel begrijp is dat veel ondernemers in de binnenstad hun lidmaatschap van de winkeliersvereniging opzeggen, wegens een gebrek aan initiatieven en samenwerking. Dit verbaast ons niets.

Aan deze website werken mee:

Cornelisse Advies Vlisingen Promotie Local Marketing Moerman Promotie Westwik

ZoekResultaten

EvenementenLocatie

NieuwVlissingen Nieuwsbrieven
Hieronder kunt u zich aan-/afmelden voor diverse nieuwsbrieven.

Nieuwsbrieven: Winkeliers Horeca Ondernemers Toeristen
Uw Emailadres: